Wedstrijden, zeilkamp en andere activiteiten

Naast de reguliere lessen kunnen leden ook meedoen (met verenigingsboten) aan verschillende soorten zeilwedstrijden zowel binnen de club als in de regio. Ook worden er uitstapjes gemaakt naar andere leuke zeilplekken. De boten gaan natuurlijk mee!

In de eerste week van de zomervakantie wordt er een zeilkamp georganiseerd voor kinderen van 8 tot ca 12 jaar. Meer informatie hierover volgt.

Kinderen die graag wedstrijden willen gaan zeilen of gewoon extra goed willen leren zeilen, kunnen op zaterdagmorgen speciale wedstrijdtrainingen volgen op het Spaarbekken. Wij bieden dit aan voor de kinderen in de optimisten en de RSFeva’s. Informeer naar de mogelijkheden bij je instructeur.

Activiteiten

Omdat wij een actieve en gezellige vereniging hebben organiseren wij graag diverse activiteiten voor onze leden tijdens het zeilseizoen, zoals Midzomernacht zeilen, een BBQ, clubwedstrijden, etc. Hierbij kunnen we altijd extra handen gebruiken. Wil je meehelpen? Geef je dan op via zeilsecretaris@kdrzv.nl.

Heb je leuke foto’s heb die we mogen delen op onze social media kanalen en onze website? Stuur ze door naar de PR afdeling van onze zeilvereniging t.a.v. Barbera via zeilpr@kdrzv.nl. En als je leuke ideeën hebt om onze verenging te promoten, laat dit dan ook graag weten.