Roeiers zijn welkom in Dordt

Met Nationaal Park de Biesbosch in onze achtertuin, behoort ons roeiwater tot de mooiste van Nederland. Graag verwelkomen wij gasten van andere roeiverenigingen om bijvoorbeeld het Moldiep, het Gat van den Hengst en de Zoetemelkskil per boot te komen verkennen.

Boot huren in 2024
Een aantal zondagen per jaar kunt u, als u lid bent van een roeivereniging, een wherry voor 3 a 4 personen bij ons huren.

Voor het huren van een boot vult u het volgende formulier met uw gegevens en wensen in. Welke zondagen nog beschikbaar zijn ziet u in het formulier. Wij nemen dan contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Vul dit huurformulier in

De huurgelden maakt u uiterlijk een week voor de tocht over op een aan u opgegeven rekeningnummer.

Wij ontvangen u op een afgesproken tijd met koffie in de sociëteit. Daar krijgt u een huurcontract voor ieder vaartuig te ondertekenen, hopelijk voor beide partijen een formaliteit. Voor elke boot krijgt u een kaart van ons roeigebied (de Sliedrechtse Biesbosch) mee en een overzicht van de aanlegplaatsen. Binnen het seizoen krijgt u voor maximaal drie boten een vergunning mee om in het reservaat ‘Achter de Schotbalken’ te mogen varen. Ook krijgt u een kleine instructie hoe om te gaan met de getijden.

Wat kunt u als gast verwachten?
U wordt begeleid bij het te water laten van de boten. Bij terugkomst op de roeilocatie (op een afgesproken tijd of via een telefonische terugmelding) zorgen wij dat er iemand aanwezig is om u binnen te laten en krijgt u desgewenst gelegenheid om te douchen. Afhankelijk van de bevoegdheid, en de bereidwilligheid daartoe, van degene die u opvangt, kunt u gebruikmaken van de bar. U levert bij terugkomst de vaarkaart(en) en de vergunning(en) die u van ons heeft meegekregen, in.

De huurprijzen per boot per dag
Wherry: €30
Voor meer informatie gebruikt u dit formulier