Jeugdroeien

kdrzv jeugdAls je op de middelbare school zit en jonger dan 18 jaar bent, dan kom je bij onze roeivereniging bij de jeugd- en junioreninstructie. Momenteel heeft de Dordtsche ruim 30 jeugdleden, jongens en meiden.
Lijkt roeien je wat? Je kunt twee keer gratis komen proefroeien, voordat je besluit echt lid te worden. Op zaterdagochtend wordt er jeugdinstructie gegeven.
Jeugdleden hebben bij ons een streepje voor!!

Vragen? Stuur een mail naar jeugdroeien@kdrzv.nl

Schoolroeien

Regelmatig komen een aantal middelbare scholen uit Dordrecht en omgeving roeien bij de Dordtsche. Voor scholieren is dit een leuke manier om in contact te komen met de roeisport. kdrzv jeugdDeze roeitrainingen vinden voornamelijk plaats in het voor- en najaar, als alternatief voor dereguliere gymlessen. In blokken van zes lessen worden de beginselen

van het roeien aangeleerd door ervaren begeleiders. In onze unieke binnenbak kunnen zij de techniek onder de knie krijgen, zodat ze daarna direct het water op kunnen.

Daarnaast is er de mogelijkheid om een alternatieve sportdag met schoolroeiwedstrijden te organiseren. In overleg is een combinatie met andere sporten, zoals zeilen, tennis en hockey ook goed mogelijk.

De Dordtsche beschikt over een grote vloot, een ruime locatie en een groot aantal enthousiaste vrijwilligers. Dit zijn de basisingrediënten voor een goed georganiseerde, bijzondere gymles.
Wilt u meer weten over het schoolroeien, neemt u dan contact op met onze roeicommissaris.

Meer foto’s hier en hier.

  • Nieuws