Vrijwilligerswerk

Onze Zeilafdeling drijft geheel op vrijwilligers die met hun enthousiasme en inzet bepalend zijn voor het reilen en zeilen van onze vereniging. Zo worden de zeillessen gegeven door instructeurs die intern en extern (Watersportverbond) zijn opgeleid en het hele jaar op vrijwillige basis onze cursisten de fijne kneepjes van het zeilen bijbrengen. Daarnaast hebben wij leden en ouders van cursisten die zorg dragen voor de administratie, het organiseren van activiteiten en het onderhoud van de boten, materiaal en locatie. Zij zijn van onschatbare waarde voor onze vereniging.

Natuurlijk kunnen wij altijd hulpvaardige handen gebruiken. Voor diegene die belangstelling heeft voor het geven van instructie hebben wij een begeleidings- en opleidingstraject. De minimum leeftijd om deel te kunnen nemen aan instructeursopleidingen is 16 jaar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met zeilcommissaris@kdrzv.nl.

 • KDR&ZV sluit alle sportlocaties

  Vanaf zondag 15 maart 18.00 uur, heeft de KDR&ZV op last van het kabinet al haar sportaccommodaties gesloten om verspreiding van het coronavirus te helpen voorkomen/beperken.
  Klik hier om verder te lezen

 • Nieuws

 • Nieuws

  Combi Rotterdam op z’n Dordts

  Onze Zeilafdeling drijft geheel op vrijwilligers die met…

  bas

  Combi-zeilwedstrijd op Spaarbekken

  Onze Zeilafdeling drijft geheel op vrijwilligers die met…

  bas