Ontdek Roeien en kom naar onze open dag

OPEN-DAG-KDRZV-2019-Poster

Dit is jouw kans om te komen kijken of roeien wat voor jou is.De KDR&ZV houdt een open dag zaterdag 7 september 11.00-15.00

Na ontvangst met een kopje koffie of thee volgt een rondleiding door de botenloods. Daarna mag je als aspirant roeier starten “op het droge” in onze indoor roeibak. En dan direct daarna echt het water op in een boot, uiteraard onder professionele begeleiding van een instructeur. Als het roeien je leuk lijkt krijg je 2 proeflessen aangeboden, waarna je kan beslissen al dan niet lid te worden.

Roeien is niet aan leeftijd gebonden, je kunt al vanaf 10 jaar beginnen, terwijl onze oudste roeiers boven de 80 jaar zijn. Je kunt het ook op latere leeftijd nog prima leren en er zijn nauwelijks risico’s op blessures. Het houd je bovendien fit, je traint alle spieren en je hebt tempo en inspanning in eigen hand.

Als je nu niet kunt zaterdag 7 september en toch eens wil komen kijken of roeien iets voor jou is kom dan op een zaterdag om 11.00 naar onze roeilocatie aan het Wantij. Je bent welkom!

Tip: Doe gemakkelijke sportkleding aan als je komt.