Grote Clubactie 2022

Het goede doel waar we dit jaar, via de Grote Clubactie, loten voor kopen en verkopen is om bij de zeilafdeling van onze vereniging een eigen plek te creëren door middel van het aanleggen van een terras met zitje. Zo kunnen de zeilleden na het zeilen samen wat drinken en na-praten. Onze zeilafdeling heeft een onderkomen aan het Spaarbekken bij de Surf. Langzaamaan krijgt het stukje van de zeilafdeling steeds meer een eigen gezicht. Zo zijn er containers omgebouwd tot opslagruimte. De wens van de zeilleden is dat ze ook een eigen plek krijgen op het terrein waar zij samen kunnen zitten, chillen en na-praten.

Hiervoor is geld nodig en dat willen we door middel van het verkopen van loten via de Grote Clubactie bij elkaar brengen. Vanaf nu kan iedereen online loten kopen via onderstaande link of bovenstaande QR code. Maar ook via onze website.

Hoe koop je loten?
Je koopt loten door op onderstaande link te klikken of de onderstaande QR code te scannen. Inloggen via de link: Grote Clubactie

 

 

 


Uitleg loten kopen
:
1. Kies het aantal loten: 1 t/m 5. Dit kun je direct aanklikken. Via “Anders” kun je zelf een ander aantal loten bestellen.

2. “Ik koop een lot van….” is niet van toepassing, dus dit kun je overslaan

3. Vul jouw gegevens in.

4. En het IBAN rekeningnummer.

5. Kruis het (verplichte) aan.

6. Je ontvangt de loten per e-mail.

Hoe verkoop je loten
Je kunt helpen met de lotenverkoop voor het goede doel door deze nieuwsbrief te delen met je kinderen, ouders, vrienden, buren of familie. Je kunt ook alleen de link Grote Clubactie of de QR code delen.Planning Grote Clubactie
:
vanaf 24 september start de verkoop van de loten. Op 6 december is de trekking. Op 7 december zijn alle prijzen op de website van de Grote Clubactie te zien www.groteclubactie.nl Prijzen en uitslag pagina.

We wensen iedereen een goede verkoop toe en natuurlijk ook mooie prijzen. Maar vooral dat we de wens van de zeilafdeling in vervulling kunnen laten gaan!

  • Nieuws